GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Ekim 2019 Cuma 11:14

Filede İzmir derbisi

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında İzmir Derbisi'nde Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak.13 Ekim pazar günü saat 16:00'deki maç, Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Genç ve hedefi olan bir takım oluşturduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Beldiyespor Branş Sorumlusu Ömür Gökçepınar, “Takımımızı voleybolda efsane bir isim olan Şükrü Yengil'e emanet ettik. Onun tecrübelerinden yararlanacağız. Genç ve kaliteli bir kadro yarattık. Play-off'u zorlayacak bir takımımız var. Genç ve tecrübeli oyuncularla ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde noktalamak istiyoruz” dedi.

Kadroya 11 oyuncu transfer ettiklerini belirten Gökçepınar, “Anadolu Üniversitesi'nden İdil Naz Kambur ve Dilara Yergün, Merinos'tan Tülay Öner, Karşıyaka'dan Ayça Karakaç, Arnavutköy'den Aleyna Vence, Bergama Belediyesi'nden Aleyna Karalarlı, Özateş'ten İlayda Ersoy, Arkas'tan Doğa Su Tunca ve Yağmur Cinel, Samsun Anakent'ten ise Deniz Üstünsoy'u renklerimize bağladık. Ligde kalıcı olup, genç oyuncularımızla başarı sağlamak amacındayız” diye konuştu.