GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Kasım 2019 Çarşamba 00:03

Eski sendikacı foseptik kuyusunda ölü bulundu!

Urla' da beş gün önce, evinden zeytin toplamak için çıkan eski sendika temsilcisi Harun Bayrak, foseptik kuyusunda ölü olarak bulundu. 

Bir çocuk babası Harun Bayrak,Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan evinden geçtiğimiz Cuma günü zeytin toplamak için çıktı. Bayrak eve gelmeyince, hemşirelik yapan kızı İskele Polis Karakoluna gidip kayıp başvurusu yaptı. Dün, zeytin toplamaya gittiği Sıra Mahallesi, Küme evleri mevkiindeki arazide Bayrak'a ait ceket,cüzdan ve cep telefonu bulundu.

CESEDİNİ VATANDAŞLAR BULDU

Bugün de aynı bölgede zeytin toplayan vatandaşlar foseptik kuyusunda bir ceset olduğunu gördü. Olay yerine gelen 112 AKS ekipleri kuyudaki cesedi çıkardı. Çıkartılan kişinin kayıp başvurusu yapılan Harun Bayrak olduğu tespit edildi. Nöbetçi savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verdi. Bayrak'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Bayrak'ın Urla Belediyesi'nde işçi olarak çalışırken ,DİSK'e bağlı 4 nolu Genel-İş Şube Başkanlığına seçildiği, uzun bir süre Disk 4. Nolu Şube Başkanlığı yaptığı ve emekli olduktan sonra da DİSK e bağlı  Urla Emekli-Sen  temsilcisi olarak görev yapmaya devam ettiği öğrenildi.