Son günlerde tutuklu cumhurbaşkanı adayı Erkem İmamoğlu'nun bir oteldeki toplantısı öncesinde kameraların bantlanması ve valizler ile jammer taşınması üzerinden yaşanan tartışmalar devam ediyor. Bakanların, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün de dahil olduğu jammer ve bant tartışmalarına dün değinen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şu sözleri söyledi:
"Bunun cevabını İçişleri Bakanımız zaten en güzel şekilde verdi ve bu tür bir uygulamanın olmadığını, olamayacağını bildirdi. Fakat ana muhalefetin başındaki zat, inanın sorsanız “jammer nerede, ne işe yarar?” bunu bile bilmez."
Halk TV'nin haberine göre; dün meclisteki grup toplantısının ardından meclis koridorundan ilerleyen Erdoğan için koruma ekibinin valizler ile jammer taşıdığı anlar ortaya çıktı.