GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Şubat 2021 Çarşamba 17:36

Erdoğan'ın İzmir ile ilgili sözlerine CHP'li Yücel'den sert yanıt

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve CHP'ye yönelik sözlerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den yanıt geldi.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan CHP'li Yücel, şu ifadeleri kullandı: "Anlaşılan, bakanından genel başkanına kadar AKP’liler, Büyükşehir belediyemizin İzmir’deki ulaşım altyapısına yaptığı yatırımlardan ve istediği anda düşük faizle kredi bulabilmesinden çok rahatsız olmuş.

Öyle ki; bu hazımsızlıkla, İzmir tarihinin en büyük sel felaketinde yaşanan acıları siyasi malzeme yapmaktan bile çekinmiyorlar. Devletin kurumlarını FETÖ’nün, yandaş vakıfların ve 5’li çetenin arpalığı haline getiren zihniyetten de başka bir şey beklenemez zaten.

Sayın Erdoğan önce bir karar versin. AKP’nin Genel Başkanı mı Türkiye’nin Cumhurbaşkanı mı olacak? Siyaseten köşeye sıkışınca “ben Cumhurbaşkanıyım”, hakaret etmeye gelince “ben AKP Genel Başkanıyım diyemezsiniz.

Hakaretleriniz, iftiralarınız bitince kafanızı kaldırın da milletin yoksulluğuna işsizliğine, esnafın içler acısı haline, hak arayan gençlerin uğradığı şiddete bir bakın diyeceğim ama sizin milletle ne işiniz olur ki?

Meraklanmayın, artık milletin de sizinle işi olmaz zaten. Ne demek istediğimizi ilk seçimlerde çok acı bir şekilde anlayacaksınız!!!"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ!

Sel felaketi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'yi eleştiren Recep Tayyip Erdoğan, Buca Metrosu'nun yapımında kullanılacak düşük faizli kredi konusunda ise "Hazine ve ben onaylamazsam borçlanamazlar" çıkışını yapmıştı.