GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Mart 2021 Pazartesi 16:10

Erdoğan'dan İzmir mesajları... GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Gençlik Kolları Kongresi’nde İzmir mesajları verdi. Kongreye tek aday olarak giren İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Eyüp Kadir İnan’dan övgüyle bahseden Erdoğan, “Başarılı çalışmalar yürütmüş, partide ve teşkilatçılıkta tecrübesini ortaya koymuş gayretli bir kardeşimiz. İnanıyorum ki İzmir 2023’te gümbür gümbür gelecek" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Kongreye tek aday olarak giren İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Eyüp Kadir İnan'nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirten Erdoğan, "İnşallah 2023 giden yolda hep birlikte yürüyecek, partimizi tarihi başarıya hep birlikte taşıyacağız. 81 vilayette ve ilçelerimizde yapılan kongrelerde gençlik kollarında görev alan kardeşlerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bugüne kadar ülkemizin dört bir yanında gençlik kollarımızın çatısı altında partimize ve milletimize hizmet etmiş kardeşlerimizin tamamına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İZMİR 2023 YILINDA GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEKTİR

Kongreye İzmir’den katılanlara seslenen Erdoğan, “İzmir, 2023’e hazır mıyız? Maşallah. İnanıyorum ki İzmir 2023’te gümbür gümbür gelecektir. Gençlik kollarımızda yetişen kardeşlerimizden pek çoğu MKYK üyesi, il, ilçe başkanı, vekil, belediye başkanlığı gibi görevleri başarıyla yürütüyor. Şu anda 35 yaş altında TBMM'de 14 milletvekilimiz, belediyelerde 1472 Meclis üyesi kardeşimiz vazife yapıyor” diye konuştu.