GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Ocak 2021 Cuma 17:47

Elfida'nın adı Çiğli'de yaşayacak

Çiğli Belediyesi, kelebek hastalığı nedeniyle 13 yaşında yaşamını yitiren Elfida Gündüz'ün adını Çiğli Evka -2 Mahallesi'ndeki parka vererek yaşatacak. Yaşam mücadelesi sürecinde Elfida'yı bir an olsun yalnız bırakmayan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'ye aldıkları karar nedeniyle teşekkür etti 

SONKALEİZMİR-İzmir'in Çiğli ilçesinde, vücutta enfeksiyon ile yaralara neden olan ve tedavisi bilinmeye kelebek hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren 13 yaşındaki Elfida Gündüz'ün adı yaşayacak. Çiğli Belediyesi, yaşam mücadelesiyle taktir toplayan ve vefatı ile Türkiye'yi yasa boğan minik Elfida'nın adının EVKA 2 Mahallesi'ndeki parka verilmesi kararını aldı.

Elfida'nın tedavisi için büyük emek harcayan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de bu kararından ötürü Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Gümrükçü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli sanatçımız Haluk Levent, kelebek hastalığı sebebiyle zorlu mücadelelere rağmen 13 yaşında hayata gözlerini yuman Elfida Gündüz'ün adını Evka-2 mahallemizdeki bir parka vereceğimiz için teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Çalışmaları için bizde kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.