GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
23 Eylül 2024 Pazartesi 10:43

Durmuş ve Necimoğlu'na Sarıgedik desteği...

Tenis Federasyonu'nda yaklaşan genel kurul öncesi mevcut başkan Cengiz Durmuş ile yönetiminde yer alan Bülent Necimoğlu'na İzmir'den destek geldi. Tenis camiasının etkili isimlerinden Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, Necimoğlu'nun Ege ve İzmir'i başarıyla temsil ettiğini belirterek, "Egeli tenis kulüpleri her sorunumuzda bir telefon kadar yakınımızda olan Necimoğlu ile Başkan Durmuş'a vefasını gösterecektir" dedi. 

SONKALEİZMİR-Tenis Federasyonu'nda 11 Kasım 2024 Pazartesi günü, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 12 Kasım 2024 Salı günü yapılacak seçimli mali genel kurul öncesi geri sayım başladı. 

Mevcut başkan Cengiz Durmuş'un yönetiminde yer alan, İzmir ve Ege kulüplerini temsilen önemli hizmetlerde bulunan Bülent Necimoğlu'na büyük destek geldi.

KULÜPLERE ÇAĞRI YAPTI

Tenis camiasının güçlü isimlerinden Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, Durmuş başkanlığındaki yönetimin yeniden göreve getirilmesinin doğru olacağını söyleyerek tenis kulüplerine çağrıda bulundu.

Sarıgedik şöyle konuştu:

"Kıymetli dostum Bülent Necimoğlu, federasyonda önemli görevler üstlenip başta Ege ve İzmir kulüpleri olmak üzere Türkiye'de tenisin gelişimi için önemli hizmetlerde bulundu. Sayın Cengiz Durmuş ve ekibinin yeni dönemde de devam etmesinin doğru olacağını düşünüyorum. İzmir ve Ege'nin bir telefonla sorunlarımızı çözen Durmuş ve Necimoğlu'na vefasını gösterecektir. İki dönemde bu kadar başarılı işlere imza atan yönetimin ustalık döneminde Türk tenisini çok daha ileriye taşıyacağından şüphem yok."