GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Aralık 2019 Pazar 16:36

Devlet tam kadro hafız töreninde! O müdür de oradaydı...

İzmir'de Kestanepazarı Eğitim Kurumları'na bağlı kurslarda eğitimlerini tamamlayan 58 hafız için icazet töreni yapıldı. Törene İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, çok sayıda bürokrat ve AK Parti Teşkilatı üyeleri katıldı. AK Partili Dağ, "İnşallah bir hafız babası olmayı Allah bana nasip eder" dedi.

Hisar Camisi'nde düzenlenen icazet töreninde, kurulan kürsüden bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bir hafız oğlu olarak kendisinin hafız olamadığını anlattı. Ancak bir hafız babası olmayı çok istediğini belirten AK Partili Dağ, "İnşallah bir hafız babası olmayı Allah bana nasip eder. Ama bakarsınız Allah ömür verirse, kendimizin de hafız olma imkanı olur" dedi.

O MÜDÜR, VALİ'NİN YANINDAN AYRILMADI

İzmir Valisi Erol Ayyıldız da Kuran-ı Kerim öğrenmenin önemine değindi. Ayyıldız, hafızları alınlarından öptü. Öğrenciler için bağışlanan paralarla ailecek lüks tatil yaptıkları iddialarıyla gündeme gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin ise tören boyunca Vali Erol Ayyıldız'ın yakınında yer aldığı görüldü.