GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Aralık 2022 Salı 15:49

Deniz Yücel'den milletvekilliği adaylığı sorusuna yanıt!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantının ana gündemi milletvekilliği adaylığı için istifası gündemde olan Deniz Yücel ve yerine geçecek isim oldu. Yücel, konuyla ilgili yöneltilen soruya da yanıt verdi. 

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesinin milletvekilliği adaylığı için Deniz Yücel'in istifası ve istifa gerçekleşirse yerine kimin geçeceği oldu. 

“BEN DE MERAK EDİYORUM”

Milletvekili adayı olmak için kulislerde istifasına kesin gözüyle bakılan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, istifa edip etmeyeceği ve 2023 seçimlerinde kendisini milletvekili olarak görüp görmediği sorusuna “Ben de merak ediyorum, gerçekten merak ediyorum” şeklinde yanıt verdi.

Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin Yücel’in olası istifasının ardından gelecek il başkanını yönetim dışından olmaması ve yönetim içinde yapılacak oylamayla yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmesi yönünde talepte bulundukları öğrenildi. 

Yücel’in ise talebe olumlu yaklaştığı ve il yönetiminin dışından bir atamayı kabul etmeyeceklerini, yeni başkanın yönetim içinden seçilmesi için genel merkez ile gerekli görüşmeleri yapacağını söylediği öğrenildi.