GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Ağustos 2024 Salı 18:48

Daire başkanlığı gitti, belediyeye kayyum atattı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fulden Bak'ı görevden alması, hayat arkadaşı yazar Haluk Tekeli'yi kızdırdı. Şimdiye kadar hiçbir eleştiride bulunmayan Tekeli görevden alma kararı sonrası bir gün bile beklemeden açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medya hesabından bir yazı kaleme alan Tekeli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum atattı, İzmir'in İstanbul'dan yönetileceğini öne sürdü. 

SONKALEİZMİR-Yazar Haluk Tekeli, hayat arkadaşı Fulden Bak'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevinden alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir yazı kaleme aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik şimdiye kadar eleştiride bulunmayan Tekeli, Fulden Bak'ın daire başkanlığının gitmesinin ardından İzmir'e kayyum atattı.

Belediyeye kayyum atatan Tekeli, yazısında "Yaklaşan CHP Tüzük kurultayı öncesi İzmir BŞB kayyumu da belli oldu. Başkan Tugay parti oligarşisi içinde havlu atarak geleceğin başbakan adayı İstanbul BŞB Ekrem İmamoğlu'na teslim oldu. İzmir artık İstanbul'dan yönetilecek. İzmir BŞB'nin yakın gelecekte bütün kritik kadrolarına İstanbul'dan atamalar yapılacak. Başta iletişim daire başkanlığı olmak üzere yeni bir genel sekreter yardımcısının da içinde olduğu bir grup E.İmamoğlu'nun kadrosu İzmir'de göreve başlayacak" iddialarında bulundu.