GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
19 Ağustos 2023 Cumartesi 14:04

Çeşme'deki gece kulübü saldırganları yakalandı!

İzmir Valiliği, Çeşme İlçesi'ndeki  gece kulübündeki olayda çevredekilere ateş açan 5 zanlının 3 tabanca ile birlikte yakalandığını duyurdu. 

İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir gece kulübünde meydana gelen olayda açılan ateş ve çıkan arbedede 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. İzmir Valiliği olayın ardından yapılan çalışmalarda 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Zanlıların üzerinden 3 tabanca çıktığı belirtildi. 

Yapılan açıklama şu şekilde;

''İlimiz Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesindeki bir eğlence mekanına, 19.08.2023 tarihi saat 02:15 sıralarında (5) şahıs (2) araç ile gelerek işletmenin özel güvenlik görevlisine ve içeride bulunan müşterilere ateş ederek olay yerinden kaçtıkları tespit edilmiştir.

Silahla açılan ateş sonucu (1) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (2) vatandaşımız yaralanmıştır.

Ayrıca, olayda çıkan arbede nedeniyle yaralanan (10) vatandaşımız ile birlikte toplam (12) yaralı vatandaşımız çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış olup, yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Emniyet ve jandarmamızın işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışma sonrasında kaçan 5 şüpheli (M.M., B.Y., O.D., Ü.G., İ.A), suç aleti 3 tabanca ile yakalanmıştır.

Konuyla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.''