GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Temmuz 2024 Pazartesi 14:22

Çeşme'de otopark sorununa neşter!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Alaçatı'daki yeraltı otoparkını tadilata alacaklarını, otoparkın üstünde ise meydan düzenlemesi yapacaklarını duyurdu. 

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ilgili birimlerden yetkililerle Alaçatı'daki yeraltı otoparkında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından otoparkın tadilata alınması kararı çıktı. Ayrıca otoparkın üstünde ise meydan düzenlemesi yapılacak. 

İlçedeki park sorununu çözmek için çalışmalarda devam ettiklerini belirten Denizli, ''Çeşmemizin en önemli sorunlarından biri olan otopark problemine çözüm getirmek amacıyla, Alaçatı’da 1500 metrekarelik ve 350 araç kapasiteli kapalı yeraltı otoparkımızın tadilatına başlıyoruz. Otoparkımızın üstünde, yeşillikler içinde, buluşma noktası haline gelecek güzel bir meydan düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Bu modern yeraltı otoparkımız, 7/24 hizmet vererek vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak. Ayrıca mevcut açık otoparklarımızı düzenleyerek ve yenilerini inşa ederek, daha fazla vatandaşımızın bu hizmetten faydalanmalarını sağlayacağız. Bu çalışmalarımızla ilçemizdeki park sorununu çözecek ve siz değerli hemşehrilerimize daha konforlu ve kolay bir ulaşım imkanı sunacağız'' dedi.