GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
30 Eylül 2024 Pazartesi 10:11

Cenk Kangöz: Kötü adamları oynamayı seviyorum

SHOW TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından 'Deha'da 'Hakim' karakterini canlandıran Cenk Kangöz, diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Kötü adamları oynamayı seviyorum" diyen Kangöz; "Tepkiler, çok güzel. Herhalde çok uzun soluk bir iş olacak gibi" ifadelerini kullandı.

 Onur Aydın'ın haberine göre; Cenk Kangöz, sabah saatlerinde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cenk Kangöz, SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden 'Deha' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"MESLEK BÜYÜKLERİMİZ VAR" 

Dizide 'Hakim' adlı karaktere hayat veren Cenk Kangöz; "Her şey muhteşem güzel başladık. En önemlisi ekip çok güzel, hikâyemiz çok güzel, meslek büyüklerimiz var, başarılı oyuncu arkadaşlarımız var. Herhalde çok uzun soluk bir iş olacak gibi" dedi.

"HİÇ İYİ KARAKTER OYNAMADIM" 

50 yaşındaki oyuncu, ardından sözlerini şöyle sürdürdü: Çok mutluyuz, tepkiler de çok güzel. Klasik kötü adam... Kötü adamları oynamayı seviyorum. Eşim, dostum herkes soruyor  'Neden farklı bir rol oynamıyorsun?' diye... Yani kariyerimin başından beri 13 dizi, 4 sinema filmi hepsi kötü karakterde geçti. Hiç iyi karakter oynamadım. Seyircimizi çok güzel bölümler bekliyor.