GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
22 Ekim 2024 Salı 14:30

Çağla Şıkel cinnet geçirip elini kırmış!

Emre Altuğ ile evliliğinden iki oğlu olan Çağla Şıkel Ceyda Düvenci ile sohbetinde samimi açıklamalar yaptı. Oğlu Kuzey ile ergenlik döneminde yaşadıklarını anlatan Şıkel bir kere kapıyı kırdığını da açıkladı.

Çağla Şıkel, Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu yaptığı Bambaşka Sohbetler’e konuk oldu. Şıkel sosyal medyada zaman zaman Emre Altuğ ile evliliğinden olan 2 oğluyla geçirdiği eğlenceli zamanları paylaşıyor. Düvenci de ünlü isme oğullarıyla ilişkilerini sorduk. Ünlü sunucu, oğlu Kuzey’in ergenlik dönemi tavırlarına sinirlendiği için kapıya vurduğu elinin kırıldığını itiraf etti.

Çağla Şıkel konuşmasında "Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Hepsi deneyerek, baktım kapı kırdım bir şey değişti mi? Asla değişmedi. Demek ki o kapıyı kırmak sadece benim  elime zarar veriyor. Elimi de kırdım. Gerçekten öyle vurmuşum" dedi.

Şıkel devamında ise "Ne oldu? Çocuk orada bilgisayar oynamaya devam etti, ben gittim atel taktırdım! Baktım ki o el oraya vurulmayacak. Bir ergenle inatlaşma demişlerdi, ondan beklediğin şey saygı ve değer. Alamayacaksın Çağla, uğraşma. O esnada olmayacak" ifadelerini kullandı. Çağla Şıkel oğlunun aşık olduğunu da söyleyerek "Ben bu kadar uzun süren bir şey bu yaşta bilemiyorum müthiş ferahlatıyor beni. Nasıl bir şey olduğunu anlamadan kız arkadaşı oldu" dedi.