GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
12 Nisan 2023 Çarşamba 13:42

CHP'nin Ödemiş Seçim Ofisi açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Millet İttifakı'nın İzmir ikinci bölge milletvekili adaylarıyla Ödemiş seçim ofisinin açılışını yaptı. Başkan Tunç Soyer, “Çok az kaldı. Göreceksiniz bir şey değişecek her şey değişecek” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve Millet İttifakı ikinci bölge milletvekili adayları, Ödemiş'te vatandaşlarla beraber seçim ofisinin açılışını yaptı. Açılışın ardından Sağlık Caddesi ve çevresindeki esnafla bir araya gelen Başkan Soyer ile beraberindeki heyet, 14 Mayıs’taki seçim sonrasında hayata geçirilecek projeleri anlattı. 



Soyer: “Bizi iktidar belediyesi yapın”

Başkan Tunç Soyer, “Gerçekten bu olağanüstü güzel memlekette, coğrafyada hep birlikte çok daha güler yüzle, sağlıkla, huzurla yaşayabileceğimiz bir geleceğin eşiğindeyiz. Çok az kaldı. Göreceksiniz bir şey değişecek her şey değişecek” diye konuştu.



Türeli: “Küçük Menderes'i yeniden ayağa kaldıracağız” 

CHP İzmir milletvekili adayı Rahmi Aşkın Türeli, “Çiftçinin, esnafın durumu ortada. Bütün bunların hepsini düzelteceğiz. Türkiye'nin büyümesi, İzmir'imizin ülke kaynaklarından gerekli payı alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Küçük Menderes havzamızı yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.



Aslanoğlu: “Sizlerle kucaklaşmaya geldik”

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Hepimiz gerçeği biliyoruz. Bizleri birbirimizden ayırmak istiyorlar. Toplumun birleşmeye ihtiyacı var, kucaklaşmaya ihtiyacı var. 6 parti yan yana geldik, ortak politikalar konusunda netleştik. Şimdi sizlerle kucaklaşmaya geldik” dedi.