GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Mayıs 2025 Cuma 16:54

CHP lideri Özel'den İzmir daveti... "Miting değil, özgürlüğümüz için"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuşadası Belediyesi'nin toplu açılış töreninde İzmir daveti yaptı. Özel, "Bütün Türkiye'yi 19 Mayıs'ta 19.19'da Gündoğdu Meydanı'na davet ediyorum. Miting yapmaya değil, özgürlüğümüz için eylem yapmaya davet ediyorum. İzmir'de hep beraber birliğimizi, kardeşliğimizi haykıracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Kuşadası Belediyesi'nin 2024 yılında tamamladığı projelerin toplu açılış töreni yapıldı. Törene; Özel ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in yanı sıra; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile kadın ve gençlik kolları katıldı. 

CHP'nin 19 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleştirilecek miting için de çağrıda bulunan Özel, "'Siz, ilk Cumhurbaşkanı'nı örnek alan, vatanını ve milletini seven, arkadaşlarının arkasında duran, iftiralara inanmayan ve bunu bu meydanda yüksek sesle söyleyenler o zaman bir sonraki cumhurbaşkanımız olacak cumhurbaşkanı adayımıza sahip çıkmaya sonuna kadar devam edin. Bunun bir yolu bugün yaptığınız gibi davet edildiğini yerlere haberdar olduğunuz dayanışma alanlarına meydanlara eylemlere, yürüyüşlere katılmaktır. 19 Mayıs günü saat 19.19’da İzmir’de hep birlikte birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi haykıracağız. Hepinizi Gündoğdu Meydanı'na bekliyorum...Bütün Türkiye’yi miting yapmaya değil, özgürlük ve demokrasi için eylem yapmaya davet ediyorum" dedi.