GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Kasım 2021 Çarşamba 15:46

CHP'li eski vekillerden '1 Mart Tezkeresi' toplantısı!

İzmir'de 22. dönem CHP milletvekillerinin katılımıyla '1 Mart 2003 Gururumuz ve Onurumuzdur" adlı toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda 1 Mart Tezkeresi'ne ilişkin belgesel de gösterildi. 

22. dönemde mecliste görev alan CHP'li eski milletvekilleri İzmir'de buluştu. Toplantıya 23 ve 24. dönemde vekillik yapan bazı isimler de katıldı. 

Üçkuyular'daki özel bir tesiste gerçekleştirilen toplantıya eski vekiller Kemal Anadol, Bülent Baratalı, Sedat Uzunbay, Erdal Karademir, Türkan Miçoğlu, Avdürrezzak Erten, Selçuk Ayhan, Muharrem Toprak, Fahrettin Üstün, Mehmet Semerci, Cumhur Yaka, Kemal Kumkumoğlu, İsmail Özay, Orhan Sür, Hasan Ören ve Osman Coşkunoğlu katıldı. 

"1 Mart 2003 Gururumuz ve Onurumuzdur" başlıklı  toplantıda 1 Mart tezkeresine ilişkin bir belgesel de gösterildi. Belgeselde, 1 Mart Tezkeresi'ne ilişkin TBMM'de yapılan görüşmelerde dönemin CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve Grup Başkan Vekili Kemal Anadol'un yaptığı konuşmalar ağırlıklı bölümü oluşturuyor.

İzmir'deki toplantıda ayrıca Kemal Anadol, arkadaşlarına "En Uzun Gün" adlı 1 Mart tezkeresini konu alan kitabını da imzaladı. Toplantı eski arkadaşların yakası açılmadık esprileri ve sohbetleriyle son buldu.