GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Ekim 2019 Pazartesi 23:04

CHP'li başkanlardan ortak Cumhuriyet mesajı

İzmir'deki 24 CHP'li belediye başkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kamera karşısına geçti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in önderliğindeki CHP'li başkanlar, sırayla ortak bir metni okuyarak "Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak" mesajını verdi.

SONKALEİZMİR- Cumhuriyetin kalesi İzmir'de, 29 Ekim öncesi CHP'li belediye başkanlarından flaş bir çıkış geldi. İzmir'deki 24 CHP'li belediye başkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kamera karşısına geçti. CHP'li başkanlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in önderliğinde, ortak bir metni okuyarak "Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak" mesajını verdi. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un açılışı ile başlayan video, Tunç Soyer'in kapanışta söylediği sözlerle tamamlandı.

YAŞASIN CUMHURİYET
CHP'li belediye başkanlar, şu metni okudu: "Bugün öyle bir gün ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının dünya tarihine altın harflerle yazdığı bir gün. Bugün Türkiye Cumhuriyeti tam 96 yaşında. İyi ki doğdun vatan iyi ki varsın Ata'm. Açtığın yolda izinden gitmeye, durmaksızın ilerlemeye, adaletin peşinden koşmaya, Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmaya devam edeceğiz. İzmirli belediye başkanları olarak 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin 96'ncı yılında ve sonsuza dek kalbimizde hep Atatürk olacak. Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak. Cumhuriyet sevdalılarına İzmir'den selam olsun. Yaşasın Cumhuriyet."

UTKU GÜMRÜKÇÜ YOKTU
"#CumhuriyetleVarız" hastag'i ile sona eren 1 dakikalık videoda sadece Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Utku Gümrükçü'nün yer almaması dikkati çekti.
 

  Haberin Videosu