GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Haziran 2024 Perşembe 13:41

CHP'li Yücel'den gazeteci Yılmaz Özdil'e tepki...

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel, gazeteci Yılmaz Özdil'in CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Yücel, "Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun. Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın" dedi. 

SONKALEİZMİR-CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, gazeteci Yılmaz Özdil'in CHP lideri Özgür Özel'e yönelik "Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim." sözlerine tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Yücel şunları kaydetti:

"Bir kişinin CHP Genel başkanına “Sözlerini yedireceğim” gibi bir üslup kullanması için şuurunu kaybetmiş olması gerekiyor. Sayın Özgür Özel küfür mü etmiş, hakaret mi etmiş? Sadece bir tespit yapmış…
Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil? Haddini bil!  Yıllarca bir yandan insanların Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın. Merak etme, sana rağmen iktidar olacağız!"