GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Mayıs 2021 Pazartesi 13:16

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye atık su cevabı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin İzmir Körfezi'ne atık su salındığı iddiasına sert yanıt verdi.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "Bir soru sordunuz, büyükşehir belediyemizde cevabını verdi. Sizin çok büyük bir skandalmış gibi üzerine atladığınız olayın, aslında bir balon olduğu ortaya çıktı. Biz de bir kez daha soralım. Belki bu defa milleti muhatap alır inandırıcı bir cevap vermeye tenezzül edersiniz. Zira AKP’den kim bu konuda ağzını açsa, adeta birbirini yalanlıyor #128MilyarDolarNerede" ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'ın "körfeze atık su bırakıldığı" iddiaları üzerine dün İzmir Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yapmıştı.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını bildiren İzmir Büyükşehir, Konak sahilindeki çalışmalarda zeminden gelen yeraltı suyunun geçici bir süre yağmur suyu hattına bağlandığını duyurmuştu. İzmir Büyükşehir, "İzmir halkının sağlığının siyasi çıkarlara alet olmasına izin vermeyeceğiz" çıkışını yapmıştı.