GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Aralık 2023 Pazar 16:48

CHP'li Ulaş Aydın'dan huzurevine yeni yıl ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, yeni yıl kutlaması için Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Toplumun hangi yaş grubunu ve sosyal kesimini temsil ederse etsin, herkesin ortak refahtan adil yararlanabilmesi hedefiyle Bayraklı Belediye Başkanlığı'na talip olan CHP'li Ulaş Aydın, yılın son gününde büyüklere ahde vefa görevini yerine getirdi.

Bayraklı'da, Org. Nafiz Gürman Mahallesinde bulunan Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Aydın, burada konaklayan yaşlılarla bir araya gelerek güzel bir yeni yıl dileklerini iletti. Huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet eden Aydın, 2024 için iyi dileklerini ifade ederek şunları söyledi:

'Sosyal adaleti egemen kılmak için'

“Dört yıla yakın süre Huzurevi yöneticiliği yaptım. Yaşlılarımızın sevinçlerini, kederlerini, beklentilerini gayet iyi biliyorum. Çınarlarımıza hak ettikleri vefayı göstermeyi daima sürdüreceğiz. Onları daha iyi koşullarda yaşatma sorumluluğunu üzerinde taşıyan çocuklarının hissettiklerinin de bilincindeyim. Ekonomik kriz nedeniyle derinleşen yoksulluk, toplumun tüm gruplarına farklı zorluklarla yansıyor. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in "CHP kimseyi yalnız bırakmayacak" anlayışı doğrultusunda kararlılıkla çalışacağız. Verileri doğru toplayıp, ihtiyaçları ortaya koyup, en sağlıklı çözümleri kısa sürede sağlayarak sosyal adaleti Bayraklı'da egemen kılmaya gayret edeceğiz. Başta değerli büyüklerimiz olmak üzere, yeni yılın tüm komşularıma ve ülkemize mutluluk, huzur, barış ve refah getirmesini diliyorum.”