GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Mayıs 2020 Perşembe 14:36

CHP'li Sertel'den Hamza Dağ'a kinayeli yanıt!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’e birlikte cuma namazı kılmayı teklif etti. CHP'li Sertel'den ise yanıt gecikmedi. Tecrübeli siyasetçi Atila Sertel, "Sen Cumhurbaşkanını Cuma namazını halkımız ile kılmak için ikna et, ben sizinle olmasa da arka saflarda halkımızla namazımı kılar, duamı ederim. Tek şartım VİP CUMA namazı olmamasıdır. Haydi Hamza Dağ davetini bekliyorum" karşılığını verdi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in “Normalleşme diye bir şey yok. Normalleşme Tayyip Erdoğan camide Cuma namazı kıldığında olacak” sözlerine AK Parti cephesinden ilginç bir yanıt geldi. Gündeme Bakış'a konuşan Sertel'e sosyal medya üzerinden yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, birlikte cuma namazını kılmayı teklif etti. Dağ, “Sizinle Cuma namazını birlikte hiç kılamadık. İlk Cuma namazını birlikte kılalım inşallah” dedi.

KİNAYELİ YANIT: SEN CUMHURBAŞKANINI İKNA ET

Sertel'den AK Partili Hamza Dağ'a yanıt gecikmedi. Tecrübeli siyasetçi Atila Sertel, "Sen Cumhurbaşkanını Cuma namazını halkımız ile kılmak için ikna et, ben sizinle olmasa da arka saflarda halkımızla namazımı kılar, duamı ederim. Tek şartım VİP CUMA namazı olmamasıdır. Haydi Hamza Dağ davetini bekliyorum" ifadelerini kullandı.