GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Mayıs 2022 Salı 23:35

CHP'li Polat ve AK Partili Dağ arasında yüksek gerilim!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TÜRGEV ve Ensar Vakfı ile ilgili iddialarda bulundu. AK Partili Hamza Dağ'ın Kılıçdaroğlu'nun iddialarının ardından yaptığı paylaşıma ise CHP'li vekil Mahir Polat sert tepki gösterdi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda çarpıcı iddialarda bulundu. Kılıçdaroğlu "Bir vakıf kurduruyorlar Amerika'da. Paravan bir vakıf. Başına bir Amerikan vatandaşını koyuyorlar. Ama vakfın asıl yönetimi, Erdoğan ailesi üyelerine ait" dedi. TÜRGEV ve Ensar Vakfı'nın ismini paylaşan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, çık söyle. Bu para gönderttiğin paravanın başında senin ailenden kim var?" diye sordu.

DAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU PAYLAŞIMI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından ''Bugün yine kendisine verilen görevi yerine getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu adlı düşük kabiliyetlere sahip, silik şahıs, partisinde sözü geçmeyen bir grup başkanvekili iken, bir FETÖ klasiği olan kaset kumpası yoluyla CHP'yi ele geçirecek, FETÖnün sözcüsü olacak güce nasıl erişti?'' paylaşımını yaptı. 

POLAT, SERT SÖZLERLE YANIT VERDİ!

Dağ'ın paylaşımına CHP YDK Üyesi, Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan sert tepki geldi. Polat, Dağ'a ''Haddini bil Hamza! Aklına gelen her saçmalığı mükemmel bir fikir sanıyorsun. Ne kadar saldırırsam o kadar prim yaparım diye düşünüyorsun. Ama artık sıktın sen. Utanma duygun olsa değil şu tweetleri atmak, kafanı yerden kaldıramazdın. Ama ar damarın çatlamış senin'' sözleriyle yüklendi.