GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Mart 2023 Cuma 09:11

CHP'li Coşkuner'den AK Partili Şahin'e sert tepki!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilgili yaptığı paylaşım tepki çekti. CHP Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadettin Coşkuner, yaptığı sert açıklama ile Şahin'e yanıt verdi. 

Geçtiğimiz günlerde ''hükümet istifa'' çağrısı yapan taraftarlarla ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelen AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, bu kez de Tunç Soyer paylaşımı ile CHP'nin tepkisini çekti. 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadettin Coşkuner, Şahin'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilgili paylaşımına tepki gösterdi. 

Sadettin Coşkuner “Aynı üslupla cevap vermeye aile terbiyemiz ve parti geleneğimiz müsait değil” diyerek şu mesajı paylaştı;

TEMİZ SİYASET DİLİNİ SİZLERE ÖĞRETECEĞİZ
''Kelime hazinesi küfürden ibaret olan ve ne yazık ki bir siyasi partinin yöneticisi konumundaki zat, çirkin bir dille İzmir Büyükşehir Belediyemize saldırıyor.

Hepimiz bu büyük acı etrafında kenetlenirken, işi gücü kötücüllük olanların bu çirkin sözlerine aynı üslupla yanıt vermeye, aile terbiyemiz de, parti geleneğimiz de müsait değil.

Düğmesi baştan yanlış iliklenen siyasetiniz tarihe karışacak, temiz siyaset dilini de sizlere biz öğreteceğiz. Temennimiz o güne kadar daha da çirkinleşmemeniz, insanlarımızı cinsiyetçi dilinize maruz bırakmamanız!''