GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Şubat 2024 Perşembe 15:05

CHP'li Aslanoğlu: ''BAŞKA İZMİR YOK''

CHP'nin aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Onların lideri İngiliz gemisiyle kaçıp giden Vahdettin. Bizim liderimiz Bandırma Vapuru ile gelen Atatürk. Var gücümüzle çalışıp 30 ilçede ve büyükşehirde CHP bayrağını dalgalandırmak için ayağa kalkın. Başka İzmir yok" dedi. 

SONKALEİZMİR-Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndaki aday tanıtım töreninde ilk olarak kürsüye çıkan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu şöyle konuştu:

"Sürekli betonu övenler ile bizim aramızda fark var. Onların gurur duyduğu şeylerle bizim gurur duyduklarımız çok farklı. Biz İnciraltı'nı rezidansa çevirmek isteyenlere inat, deniz kıyısında onların deyimiyle kupon araziyi kent ormanına çeviren Ahmet Piriştina ile gurur duyarız. Bornova Rekreasyon alanını yapan Aziz Kocaoğlu ile gurur duyarız. Olivelo Yaşayan Parkı'nı yapan Tunç Soyer ile gurur duyarız. Güzel işlere sayın başkanımız Cemil Tugay imza atacak. Bıraksan Alsancak Limanı'na AVM yapacak kadar gözü dönmüşlüler bize istemezükçü diyor. Bizimkiler Buca Cezaevi'nin arsası yeşil alan kalabilsin diye mücadelenin peşinde. Onlara bıraksak Çeşme'yi betonlaştıracak. Bizimkiler taş ocağı, Muğla Akbelen'de ağaçlar kesilmesin nöbetinde, altın madenleri nöbetinde. Adalet Kalkınma Partisi yerel yönetimleri alırsa ne olur diye soruyorlar. Gelirlerse ne ağaç bırakırlar ne çiçek, ne arı bırakırlar ne böcek."

"BAŞKA İZMİR YOK"

İzmir'de görev yapan mevcut belediye başkanlarına alkış isteyen Aslanoğlu şöyle devam etti:

"Bir olaracağız, iri olacağız, diri olacağız ve zafere odaklanacağız. Adaylarımız ile gurur duyuyoruz. Genç, iyi eğitimli, vizyoner, İzmir sevdalısı birbirinden başarılı başkan adaylarımızın halkımızdan vize alacağından hiç şüphemiz yok. Halkın yanında olan belediye başkan adaylarımızla gurur duyuyoruz. Onların lideri İngiliz gemisiyle kaçıp giden Vahdettin bizim liderimiz Bandırma Vapuru ile gelen Atatürk. Onların kahramanı milli mücadeleye haraketler yağdıran İskilipli Atıf Hoca, bizim kahramanımız İsmet İnönü...  Onların akıl hocaları Atatürk düşmanı Fesli Kadir Hoca. Diyor ki 'Keşke Yunan galip gelseydi' Bütün İzmirliler haykırırız. Hangi çılgın bize zincvir cvuracakmış şaşarız. 14 Mayıs'ta çok istedik, çalıştık. İzmir'de 1 milyon 20 bin oy farkı attık ama yetmedi haramilerin saltanatını yıkmaya. HEveslenmeyin İzmir'i size teslim etmeyeceğiz. Bize düşen Atatürk'ten yana çağdaş yaşamdan yana olan adaylarımızı başkan haline getirmek. Var gücümüzle çalışıp 30 ilçede ve büyükşehirde CHP bayrağını dalgalandırmak için ayağa kalkın. Başka İzmir yok."