GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Mayıs 2023 Salı 22:33

CHP'den İzmir'de fener alayı ve iktidar yürüyüşü...

CHP İl Başkanlığı'nın İnönü Caddesi'nde düzenlediği Fener Alayı, iktidar yürüyüşüne döndü. Ellerinde bayrak ve meşalelerle yürüyen CHP'li milletvekilleri, adaylar, belediye başkanları ve partililere, yurttaşlar da eşlik etti.

SONKALEİZMİR- CHP İzmir İl Başkanlığı, "Haydi İzmir! İktidara Yürüyoruz" adıyla bir etkinlik düzenledi. Fahrettin Altay Meydanı'ndaki CHP Seçim Ofisi'nden Üçyol'daki Uğur Mumcu Parkı'na kadar yapılan yürüyüşe CHP'li milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları ve partililerin yanı sıra yurttaşlar da eşlik ettik. Türk bayrakları ve meşalelerin taşındığı yürüyüşte, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer aldı.

İnönü Caddesi boyunca bazı yurttaşlar da balkonlarına çıkıp iktidar yürüyüşüne dönen fener alayına alkışlarıyla destek verdi.

CHP'liler, "Bay Kemal'in sözü ile yürüyoruz" yazılı pankart açtı. Kortejde tekerlekli sandalyedeki engelliler ve bebekli anneler de dikkati çekti. Bandonun marşlar ve türküler çaldığı Fener Alayı, renkli görüntülere sahne oldu.