GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Ocak 2020 Cumartesi 20:03

CHP'de o yemeğe geniş katılım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in düzenlediği Karşıyaka'daki CHP'nin geniş aile yemeği başladı. Yemekte CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek'in yanı sıra Tuncay Özkan da yer aldı.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örgütlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve tüm yönetimi, ilçe belediye başkanları, yeni ve eski ilçe başkanları ile İzmir milletvekillerinin davet edildiği bir yemek organize etmişti. Karşıyaka Nikah Dairesi'nin üzerindeki Kent Restoran'da düzenlenen ve basına kapalı gerçekleşen yemek saat 19.30 sıralarında başladı. Ev sahipliği yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP Karşıyaka İlçe Bakanı Serdar Koç, Başkan Soyer'i kapıda karşıladı. Soyer, Tugay ve Koç birlikte, restorana geçti.


SONKALEİZMİR, basına kapalı yemeğin fotoğraflarına ulaştı. Geniş katılım gösterilen yemekte, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri, ilçe belediye başkanları, eski ve yeni ilçe başkanlarının yanı sıra milletvekilleri Atila Sertel, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Mahir Polat, Kani Beko ve Kamil Okyay Sındır da yer aldı. Gecenin en büyük sürprizi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın da yerini alması oldu. Özkan, Muharrem Erkek'in yanında oturdu.

Eski ilçe başkanlarına katkılarından dolayı plaket verildi. 8 Şubat'ta yapılacak CHP İl Kongresi sürecinin ele alınacağı toplantıda, Başkan Soyer'in Deniz Yücel'in adaylığına yönelik vereceği mesaj merakla bekleniyor.