GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Temmuz 2022 Perşembe 15:48

CHP'de Menderes mesaisi... Meclis üyeleriyle toplantı yapıldı!

Menderes'te pazartesi günü yapılacak belediye başkanvekili seçimi öncesi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer meclis üyeleriyle bir araya geldi.

SONKALEİZMİR-Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın görevden uzaklaştırılması sonrası İzmir Valiliği tarafından 18 Temmuz'da yapılacağı açıklanan başkanvekilliği seçimleri öncesi kulisler hareketlendi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır, Ednan Arslan ile Kamil Okyay Sındır'la birlikte bugün Menderes'te CHP'li 15 meclis üyesi ile bir araya geldi.

Menemen'de meclis üyesi fazla olmasına rağmen seçimi kaybeden CHP'nin Menderes'te işi sıkı tuttuğu ve tüm üyelerden fire verilmeyeceğine dair söz aldığı öğrenildi. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit  Torun'un da cumartesi günü İzmir'de meclis üyeleriyle bir araya geleceği ve başkanvekili adayı konusuna son noktayı koyacağı öğrenildi. Menderes Belediye Meclisi'nde şu an itibariyle 15 CHP'li, 8 AK Partili ve 1 MHP'li üye bulunuyor.