GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 16:34

CHP Konak'tan Mutlu'ya coşkulu karşılama

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, partisinin Konak İlçe Başkanlığı'nda coşkuyla karşılandı. Davul zurna eşliğinde yoğun tezahüratlarla ve meşaleler yakılarak karşılanan Mutlu, "İzmir'in kalbi Konak'ta hep birlikte tarih yazacağız. Çok büyük başarılara imza atacağız" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP Konak İlçe Başkanlığı, belediye başkan adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu'yu bağrına bastı. İlçe başkanlığına gelen Mutlu, meşaleler yakılarak davul zurna eşliğinde tezahüratlarla karşılandı.

İlk olarak söz alan CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, "Abdül başkanımızla bir tarih yazmıştık, inşallah 2024'te Nilüfer başkanımla o efsaneyi geliştirerek, daha fazla meclis üyesi ve oy oranıyla seçimi kazanacağız. İzmir ve Konak'ta Türkiye'ye örnek olmak için yola çıktık, bu yolda Nilüfer Başkanımın öncülüğünde bayrağı zirveye dikeceğiz" dedi. 



"30 İLÇEDE CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ"

Nilüfer Mutlu Çınarlı ise bayrağı devralacağı mevcut başkan Abdül Batur'a teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Ev kadınları, işsiz genç arkadaşlarım, belediyemizde gece gündüz hizmet eden değerli emekçiler. Batıya açılan penceresinde İzmir'in kalbi Konak'ta hep birlikte tarih yazacağız. Çok büyük başarılara imza atacağız. 31 Mart'ta Konak'ta seçimi bir kez daha alacağız. Türkiye’ye örnek bir belediyecilik nasıl olacak hep birlikte göstereceğiz. Beni bu onurlu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, çok değerli MYK Parti Meclisi üyelerime, il ve ilçe yöneticilerime teşekkür ediyorum. Onları, sizlerle beraber mahcup etmeyeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ın öncülüğünde İzmir’de 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız. Hizmetleri ve emekleri için Sevgili Başkanım Abdül Batur’a teşekkür ediyorum."