GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Mart 2024 Cumartesi 12:28

CHP Kemalpaşa'dan coşkulu açılışlar...

Kemalpaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi Ören ve Armutlu Seçim Koordinasyon Merkezi’lerini coşkulu kalabalıklar önünde açtı.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı, Bağyurdu ve Ulucak’ın ardından perşembe ve cuma günleri Ören ve Armutlu Seçim Koordinasyon Merkez’lerinin açılışını vatandaşların yoğun ilgisiyle tamamladı. Kemalpaşa İttifakı vurgusunun yapıldığı her iki açılış da renkli görüntülere, ilgi çeken pankartlara sahne oldu.

‘BİR IŞIK SELİ’

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen ‘Bir Işık Selidir Sökmüş Geliyor’ mesajını paylaştığı Ören SKM açılışında Örenlilere doğalgaz müjdesi verdi. Başkan Adayı Türkmen mesajında,’’ Yola başladığımız andan şu ana kadar büyük bir mesafe kaydettik. Halkımızın desteğini her noktada görüyoruz. Daha önce açılışını yaptığımız Bağyurdu ve Ulucak için çeşitli müjdeler duyurmuştuk. Buradan kıymetli Örenlilere duyurmak istediğim bir müjde var. Ören önümüzdeki kışa doğalgaz ile girecek bunu gerçekleştireceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘ÇOK GÜZELSİN ARMUTLU’

Cuma akşamı gerçekleştirilen Armutlu Skm açılışını ‘Çok Güzelsin Armutlu’ mesajı ile paylaşan Türkmen, ‘’ Seçin Koordinasyon Merkezi açılışlarımız her noktada adete mitinge dönüşüyor. Bugün bu alanı dolduran kıymetli Armutlu halkına ne desem az. Bugün 8 Mart bizim idealist, güçlü ve başarılı kadınlarımız bu ülkenin en büyük dayanak noktasıdır. Sizlere inancımız tam. 8 Mart Emekçi Kadınları Günü’nüz kutlu olsun. Kurduğumuz Kemalpaşa İttifakı tabanda karşılık buluyor. Burada tanıdığım yüzler bana bunun mesajını veriyor. Biz bu seçimde tarih yazacağız. Armutlu Belediyesi’ni yeniden ve yerinde hayata geçireceğiz. Sizler her ihtiyacınızı burada karşılayabileceksiniz. ‘’ dedi.

YUKARI KIZILCA SKM BUGÜN AÇILIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı, ilçedeki beşinci Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Yukarı Kızılca Mahallesi’nde açıyor.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Bağyurdu, Ulucak, Ören’ ve Armutlu’da coşkulu kalabalıklar katılımıyla miting havasında gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarının üçüncüsü, 9 Mart Cumartesi günü Yukarı Kızılca’da gerçekleştirilecek. Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen tarafından sosyal medya hesaplarından duyurulan açılış, 9 Mart Cumartesi(Bugün) günü Yukarı Kızılca Çarşı Meydanı’nda saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Vatandaşların ilgi göstermesi beklenen SKM açılışı, takip eden günlerde diğer mahallelerde de gerçekleştirilecek.