GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Mayıs 2021 Pazar 20:08

CHP İzmir’in acı kaybı

İzmir siyasetinin tanınan isimlerinden CHP'li Hakkı Berksü hayatını kaybetti.

CHP İzmir’de Çeşme Kurucu İlçe Başkanlığı, ilk İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi birçok görevde bulunan Hakkı Berksü hayatını kaybetti. Berksü’nün ölüm nedenine ilişkin bir açıklama yapılmazken, CHP’li siyasetçiler ve belediye başkanlarından taziye mesajları geldi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Sevgili arkadaşım, yoldaşım Eczacı Hakkı Berksu’yu yitirmişiz. Ailesine, yakınlarına ve partililerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: İl Gençlik Kolları Başkanlığım döneminde ilk İl Genel Meclisi Başkanlığımızı yürüten, Çeşme kurucu İlçe Başkanımız olan parti büyüğümüz, değerli ağabeyim Hakkı Berksu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Ailesine, örgütümüze, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Bugün bir abimizi daha kaybettik. Çeşme Kurucu İlçe Başkanlığı,İlk İl GenelMeclis Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi partimizi birçok görevle temsil eden Hakkı Berksü'nün aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Hepimizin başı sağolsun. Hep böyle gülümserken hatırlayacağız seni.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: İzmir İl Genel Meclisi’nde beraber görev yaptığımız, Meclis Başkanımız, değerli dostum Hakkı Berksü’yü kaybettik. Çok üzgünüm. Işıklar içinde uyusun. Uğurlar olsun Hakkı Başkanım.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Partimizin kıymetli ismi Hakkı Berksü'yü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz...Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Cumhuriyet Halk Parti'sine büyük emekleri olan, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanlığı da yapan Hakkı Berksü'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: CHP Çeşme Kurucu İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunarak partimize büyük emek vermiş Hakkı Berksü'nün hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, örgütümüze başsağlığı dilerim.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Belediyemiz Meclis Eski üyelerimizden ve önceki dönem İl Genel Meclis Başkanımız olarak ilçemize birçok katkısı bulunan Eczacı Hakkı Berksü Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Kendisine Allahtan rahmet kederli yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.