GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 11:52

CHP İzmir'de kritik zirve..

CHP'de yaklaşan kongre süreci öncesi CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın da katılımıyla kritik bir toplantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun yanı sıra ilçe belediye başkanlarının bir araya geldiği buluşmada yeni dönem öncesi yol haritası konuşuldu.

SONKALEİZMİR-CHP'de 3 Temmuz'da başlayacak delege seçimleri ile 5-10 Eylül arası yapılacak ilçe kongreleri öncesi İzmir'de önemli bir toplantı yapıldı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve ilçe belediye başkanları ile buluştu.



Toplantıda seçim değerlendirmesi yapılırken, kongre sürecinde izlenecek yol haritası konuşuldu. Toplantılar ilçe başkanları ve milletvekilleri ile sürdü.  

Toplantı sonrası gazecilere açıklama yapan Ahmet Akın, tamamen yerel seçime odaklandıklarını vurgulayıp şöyle konuştu:

"İzmir bizim gözbebeğimiz. İzmir'deki ışık tüm Türkiye'ye yayılacak, bunu görüyoruz.  Yerel seçimlere 290 gün kaldı. Bizim aklımız fikrimiz yerel seçimde. 290 gün sonra vatandaşlarımızı halkçı belediyelerle buluşturmaya devam edeceğiz"