GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Temmuz 2024 Salı 15:11

CHP İzmir'de 3 adaylı yarış..

CHP İzmir İl Kadın Kolları başkanlığı için mevcut başkan Nurdan Şenkal Uçar, Zahide Kurun ve Pınar Sertceylan yarışacak. Kongre cumartesi günü Kültürpark İzmir Sanat'ta yapılacak.

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Kadın Kolları genel kurulu 6 Temmuz Cumartesi günü Kültürpark İzmir Sanat'ta yapılacak. Mevcut başkan Nurdan Şenkal Uçar'ın yeniden aday olduğu kongre öncesi bugün Zahide Kurun da başkanlığa talip olduğunu açıkladı. 

Kurun'un CHP İzmir İl Başkanlığı'ndaki adaylık açıklamasına katılan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,
"Yaklaşan il kadın kolları kongresi öncesinde adaylığını il başkanlığımızda açıklayan Zahide Kurun'un basın açıklamasına eşlik ettim.  Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diler; her zaman yanlarında durup, yoldaşlık yaptığımız kadın arkadaşlarımızın seçiminin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim" açıklamasını yaptı.

Başkanlık için Pınar Sertceylan'ın da perşembe günü adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Nurdan Şenkal Uçar ile Kurun'un adaylık açıklamalarına katılan Başkan Şenol Aslanoğlu'nun tüm adaylara eşit mesafede durduğu ve Sertceylan'ın toplantısına da katılacağı belirtildi.