GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ocak 2021 Cumartesi 18:01

CHP Genel Merkezi'ne İzmir'den atama...

CHP İzmir Spor ve Amatör Spor Kulüpleri'nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Özdönmez, CHP Genel Merkezi tarafından 2017 yılında kurulan Spor Kurulu'nun 25 kişilik yönetim kuruluna atandı. Özdönmez, "Hem CHP Spor Kurulu, hem de CHP İzmir İl Başkanlığı olarak sporun, sporcunun ve spor yapmak isteyen herkesin yanında olacağız. Spor Halk İçindir hayalini gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı ve Halter Federasyonu eski başkanı Kenan Nuhut başkanlığında oluşturulan 25 kişilik yönetim kuruluna İzmir'den Kemal Özdönmez atandı. Türkiye'deki partiler arasında sadece CHP tarafından oluşturulan Spor Kurulu, eşit, rekabetçi ve erişilebilir spor alt yapısının halkın tüm katmanlarına ulaşması ve gençlerin madde bağımlılığından uzak tutulması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

(Fotoğrafta: Kemal Özdönmez)

Şubat 2020’den bu yana CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in güveni ile kentte Spordan Sorumlu il başkan yardımcısı olarak çalıştığını belirten Özdönmez, "Aynı güvenin önemli spor adamı Spor Kurulu Başkanımız Sayın Kenan Nuhut’tan da gelmesi ile de onur ve şeref duydum.  Salgın sürecinde zor şartlar altına hayatta kalmaya çalışan kulüplerimizi ve sporcularımızı unutmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e amatör ve profesyonel spor kulüplerine verdiği destekler dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Deniz Yücel'in de katılımıyla yerel spor kulüplerimizi ziyaretlere Karşıyaka ile başladık. Kentimizdeki tüm spor kulüplerine ziyaretlerimiz devam edecek ve profesyonel spor kulüpleriyle CHP Spor Kurulu ve İzmir İl Başkanlığı olarak sürekli bir arada olacağız" dedi.