GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 22:29

CHP Dikili'de Kırlı devam...

CHP Dikili İlçe Başkanlığı kongresine tek aday olarak giren Emre Kırlı yeni başkan oldu. 

SONKALEİZMİR-Dikili Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan kongreye CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ve partililer katıldı. 



İlçe başkanlığı görevinden ayrılan Hasan Altıparmak’ın yerine görevlendirilen Emre Kırlı kongreye tek aday olarak girdi. Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile uyumlu çalışmasıyla dikkat çeken Kırlı, 154 oyla yeniden ilçe başkanı oldu.

"BEN YOK, BİZ VARIZ"

Kırlı, "Daha çok çalışacağıma söz veriyorum. Uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolda 'Ben yok biz varız' anlayışıyla ilerleyeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Adil Kırgöz ise delege seçimlerinin uyum içerisinde geçtiğini anımsatarak şunları söyledi:
"Yapılacak çok iş var. Örgütümüzü hemen harekete geçirip sokak çalışmaya başlayacaklar. Belediyemizin de çalışmalarını kapı kapı gezip tüm yurttaşlara anlatma görevleri var. Sorumlulukları çok fazla. 4 buçuk yıldır görevdeyim. Bu süreçte ilçe yönetimi ile uyum içinde çalıştım. 14 ve 28 Mayıs seçimlerini geride bıraktık. Kazanamadık ancak kaybetmedik. Çünkü pes etmedik. Aslında ciddi bir başarı da sağladık. 25 milyonun üstünde oy aldık. Daha fazla çalışıp önce yerel seçimlerde gücümüze güç katacağız ve belediye sayıları artıracağız. Yerel seçimlerde birleşerek hazırlanacağız ve CHP iktidarını kuracağız."