GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ağustos 2023 Cumartesi 13:52

CHP Çeşme'de tek adaylı kongre

Kurultay maratonunun hız kazandığı CHP İzmir'de, Çeşme kongresi başladı. Tek adaylı kongrede mevcut Başkan Sait Kavasoğulları'nın tek listesiyle gidiliyor.

Çakabey Kültür Merkezi’ndeki kongrede divan başkanı Deniz Yücel oldu. Kongreye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Yüksel Taşkın ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da katıldı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın desteğini arkasına alan Sait Kavasoğulları’nın tek aday olarak gittiği seçimde, delegeler oy kullanacak.

ORAN'A DESTEK MESAJI

Sait Kavasoğulları, “Bilindiği gibi 2024 Mart’ta yerel seçimler var. Yerel seçimlerde belediyelerimizi korumak zorundayız. CHP’li başkanımızla devam edeceğiz. Ekrem Oran seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Çeşmemizin çehresini de değiştirdi. Ekrem Oran’a çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Sonuna kadar da destekçisi olacağımı ilan ediyorum” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da "Ne ilk zaferimiz ne de son zaferimiz olacak. 30 ilçe ve büyükşehirde kazanacağız. Omuzlarımız düşmüş olabilir ama AKP ve MHP’lilerin özgüvenle dolaştığı bir durum yok. boylarının ölçülerini bir kez daha alacaklar. 30 yıldır bu şehirde iktidarız. Bize bir rehavet sonucu vermeyecek bu durum. Gece gündüz çalışacağız" dedi.