GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Nisan 2024 Çarşamba 14:48

Büyükşehir'de kadro revizyonu... Şahin gitti, Yıldırım geldi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, genel sekreter yardımcılığı görevine Zeki Yıldırım'ı getirdi. Yıldırım, Karşıyaka Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak Tugay'ın yakın ekibinde görev alıyordu. Öte yandan mevcut Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin de veda mesajı yayınladı.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kadro çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tugay, Karşıyaka Belediyesi'nde başkan yardımcılığını yürüten Zeki Yıldırım'ı Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve getirdi. 

Mevcut genel sekreter yardımcısı Suphi Şahin de bir veda mesajı yayınladı. Şahin şunları kaydetti:

"Yaklaşık 9 yıldır yürütmekte olduğum Genel Sekreter Yardımcılığı görevimden az önce aldığım tebliğle ayrılmış bulunmaktayım. Bugüne kadar kentin önemli sorunlarının çözümünde, heyelan tehlikesi altındaki Kadifekale'de, 2000 tehlikeli yapıyı,  20.000 kişiyi tahliye ederek kente kazandırdığımız 420 dönüm YEŞİL ALAN çalışmasından, “Yerinde Dönüşüm” diyerek kurduğumuz Dönüşüm Dairesi'nde vatandaşlarımıza teslimini yaptığımız 1500 daire ile yine bu alanlarda  5000 dairenin inşaatının başlatılmasına, yine Kamulaştırarak kente kazandırdığımız nice yapı ve sosyal tesislerle birlikte, kent planlamasında KAMU YARARI gözeterek, kentimizin daha yaşanabilir olması için yaptığımız, planlama çalışmalarına, yine deprem olmadan kurduğumuz Deprem dairesinde ülkemize örnek olacak çalışmaların başlatılmasında ve daha buraya sığdıramadığım tüm işlerde yasal mevzuattan şaşmadan birlikte emek verdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, teşekkürlerimi sunarım…"