GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Aralık 2019 Salı 12:20

Burak Oğuz'a iki ziyaretçi

CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Sevda Erdan Kılıç, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'u konulduğu Buca Kırıklar F Tipi Cezaevi'nde ziyaret edecek.

SONKALEİZMİR- İzmir'de sabah CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri ve belediye başkanlarının toplantısına katılan CHP'nin iki hukukçu milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve Murat Bakan, alınan kararı uygulamak için harekete geçti. CHP'li Kılıç ve Bakan, tutuklu Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'la görüşmek için Buca Kırıklar F Tipi Cezaevi'ne doğru yola çıktı. CHP'nin avukat vekilleri, Oğuz'un durumuyla ilgili bilgi alacak, ihtiyacı olup olmadığını soracak.

URLA'DA TOPLANTI

Diğer yandan, CHP İl Başkanlığı'nca tutuklu yargılanmasına itiraz edilen Başkan Oğuz'a destek için Urla'da da saat 13.00'te bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katılacak.