GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Nisan 2024 Pazartesi 13:58

Buca'da Görkem Duman dönemi...

Buca'da yerel seçimi zaferle bitiren CHP'li Görkem Duman, görevi Erhan Kılıç'tan resmen devraldı. Buca Belediyesi'nde düzenlenen coşkulu devir teslim töreninde konuşan Duman, "Şimdi Buca için hizmet etme zamanı. Şimdi Buca'mızı İzmir'de en iyi noktaya, en iyi seviyeye getirme zamanı" dedi.

SONKALEİZMİR-Buca Belediyesi'nde düzenlenen devir teslim törenine CHP Eski milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Tacettin Bayır, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, belediye personeli ve partililer katıldı. 

Demokrasi Medyanı'ndaki çelenk sunma töreni sonrası belediye binasına gelen Başkan Duman büyük ilgiyle karşılandı. Makam odasında eski başkan Erhan Kılıç'tan başkanlık mührünü alan Duman hizmet vurgusu yaptı. 



"TÜM BUCALILAR'IN BAŞKANI OLACAĞIM"

Bucalılar'a teşekkür eden Başkan Duman şunları söyledi:

"Bu bir bayrak yarışıydı. Bugün görevi burada hepinizin huzurunda devralıyorum. Bugün benim için çok kıymetli ve anlamlı. Doğup büyüdüğüm, sokaklarında top koşturduğum, her şeyimi kazandığım, eğitimimi, iş hayatımı, sosyal çevremi, arkadaşlarımı dostlarımı kazandığım Buca'da başkanlık nasip oldu. Güzel Buca'ya hizmet etme imkanını yakaladık. Şimdi Buca için hizmet etme zamanı. Şimdi Buca'mızı İzmir'de en iyi noktaya, en iyi seviyeye getirme zamanı.. Heyecan doluyum. Buca'ya hizmet veren, katkı koyan herkesten Allah razı olsun. Bizler de bundan sonra Buca'mızı en iyi yere taşımak için mücadelemizi vereceğiz. Buca'da oy versin vermesin. Tüm Bucalıların belediye başkanı olacağım."



ERHAN KILIÇ BAŞARILAR DİLEDİ

Eski Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da görev süresinde pandemi ve deprem gibi afetlere karşın ellerinden gelen hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek yeni Başkan Duman'a başarılar diledi.



PARTİ ROZETİ YERİNE TÜRK BAYRAĞI...

CHP Eski Milletvekili Tacettin Bayır, Görkem Duman'ın CHP rozetini çıkarıp Türk Bayrağı olan rozeti taktı. Bayır, "Görkem Duman ayrım yapmaksınız Buca'da herkesin başkanı olacak" dedi. CHP Eski İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ile Atila Sertel da Duman'a başarılar diledi.

BARIŞ GÜVERCİNİ BIRAKTILAR

Başkan Duman devir teslim töreninin ardından belediye binası önündeki Bucalılar'a seslendi. Barış güvercini salan Duman, "Tüm Buca için artık hizmet zamanı. Ayrım yapmaksınız herkesin başkanı olacağım" dedi.