GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
30 Haziran 2022 Perşembe 09:06

Bornova’da açık hava konserleri

Bornova Belediyesi açık hava etkinliklerini Temmuz ayında da konserlerle sürdürüyor. Bu kapsamda 1 Temmuz’da  Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 6 Temmuz’da ise Bornova Belediyesi Kadınlar Korosu sahne alacak. Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’ndaki etkinlikler saat 20:30’da başlayacak.

Kültür ve sanat etkinliklerine devam eden Bornova Belediyesi, 1 Temmuz Cuma günü THM Korosu’nun Telden Dile Konseri ile Bornovalılar'a müzik ziyafeti sunacak. Şef  Dr. Mahmut Karagenç yönetiminde sahne alacak olan koro, halk müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirecek. Bornovalı kadınlardan oluşan kadınlar korosu ise 6 Temmuz Çarşamba günü, ‘Ege Türküleri Yaz Konseri' ile sahne alacak. Konseri şef Selda Kesgi yönetecek.

Ücretsiz konsere tüm Bornovalıları davet eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova Belediyesi olarak hayatın her alanında kadınların yanındayız. Onlara her konuda destek oluyoruz. Başarılı konserlere imza atan korolarımızı kutluyor ve tüm Bornovalıları yaz konserlerini izlemeye bekliyoruz” dedi.