GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Mayıs 2022 Çarşamba 11:10

Bornova Belediyesi Karşıyaka’da Play-Off’a sevinci

Karşıyaka ile güçlerini birleştirerek bu sezon Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Bornova Belediyesi Karşıyaka ilk sezonunda Play-Off’a kalmanın mutluluğunu yaşıyor. Pınar Karşıyaka’nın pilot takımı olarak genç kadrosuyla ligde yer alan Bornova Belediyesi Karşıyaka sezonu 15 galibiyetle 7. sırada tamamlayarak Play-Off ilk turunda Sigortam.net’in rakibi oldu.  

Bornova Belediyesi ile yaptıkları işbirliğinin ilk yılında hedeflerini gerçekleştirdiklerini ve artık geleceğe çok daha umutla baktıklarını belirten Bornova Belediye Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Hakan İnan, “Zamana karşı yarışarak kurduğumuz takımımız ilk yılın zorluklarını göğüsleyerek ligi 7. sırada bitirdi ve Play-off'a katılma başarısını elde etti. Ayrıca, asıl hedefimiz olan gençlerimizi yetiştirmek ve onları Pınar Karşıyaka basketbol takımına ve Türk basketboluna kazandırma hayalimizi de gerçekleştirdik” dedi.  

Zaman zaman, maalesef, yanlış da anlaşıldıklarını belirten İnan sözlerini şöyle sürdürdü: "Yetiştirici takım olmak hedefsiz takım olmak" olarak yorumlandı basketbol camiamızda. Kimi zaman bu yorumların zararını görsek de inandığımız yolda hiç taviz vermedik, Karşıyaka'ya yakışır, “spor ve sporcu ahlakı çerçevesinde gençlerimizi yetiştirmek, gelişimlerine katkıda bulunmak, süre vererek doğru basketbol oynatmak ve tabii ki son saniyeye kadar mücadele etmek” duruşumuzu devam ettirdik. Tüm teknik heyete, sporcularımıza, menajerlerimize bu seneki emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi Play-off zamanı. Tüm takımlara bol şans diliyorum.”