GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Eylül 2024 Çarşamba 12:21

Bayraklı Sokak Şenliği zamanı!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi’nde bulunan Büyükpark’ta düzenleyeceği Sokak Şenliği ile mahalle sakinlerini ve çocukları bir araya getiriyor. 28 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak etkinlik, renkli gösterilere sahne olacak. Çocuklar; kukla gösterimleri, palyaço performansları ve eğitici atölyelerle hem eğlenecek hem de öğrenme imkanı bulacak. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, tüm ilçe sakinlerini şenliğe katılmaya davet etti.

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikte, kukla gösterisi, bubble show ve palyaço performansı gibi aktiviteler yer alacak. Renkli sahne şovları çocuklar ve aileleri için eğlenceli anlar yaşatacak.

Atölyelerde çocuklar, eğlenirken öğrenecek. Astronomi ve uzay bilimleri, akıl ve zeka oyunları, eğlenceli matematik, eğlenceli bilim, arkeoloji, satranç, görsel sanatlar, robotik kodlama ve yaşayan öyküler gibi çeşitli atölyeler, çocukların farklı alanlarda kendilerini keşfetmelerine olanak tanıyacak. Spor İşleri Müdürlüğü de Survivor parkuru, çuval yarışı, hulahop çevirme, basketbol pota atışı, halat çekme ve penaltı atışı gibi aktivitelerle çocuklara hem eğlence hem de rekabet dolu anlar sunacak. Etkinlik süresince meyve suyu ve kek ikram edilerek, çocukların enerjileri tazelenecek. Şenlik, Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi Büyükpark’ta 28 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da başlayacak.

HERKESİ BEKLİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için hazırladığımız eğitici atölyeler sayesinde onları bilim, sanat ve sporla buluşturacağız. Sporun toplumsal gelişimindeki öneminin farkındayız; bu nedenle düzenlediğimiz kültürel ve sportif etkinliklerle çocuklarımıza hem eğlenme hem de gelişim imkanı sunuyoruz. Bu kapsamda tüm vatandaşlarımızı hafta sonu düzenleyeceğimiz sokak şenliğimize bekliyoruz" dedi.