GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
25 Temmuz 2023 Salı 13:19

Basketbol camiasını yasa boğan ölüm!

Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Mihrace Yasemin Buğracı, Diyarbakır'daki meydana gelen üzücü kaza sonrasında hayatını kaybetti.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Mihrace Yasemin Buğracı, memleketi Diyarbakır’da üzücü bir kaza sonrası yaşama veda etti.

Diyarbakır’da bisikletiyle seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu vefat eden Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Mihrace Yasemin Buğracı için Türkiye Basketbol Federasyonu ve birçok kulüp başsağlığı mesajı yayınladı.

TBF’den yapılan açıklamada, “Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Zonguldak Spor Basket 67 oyuncusu Mihrace Yasemin Buğracı'yı elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.


Mihrace Yasemin Buğdaycı’nın vefatıyla ilgili olarak paylaşım yapan Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan şu ifadeleri kullandı:

“Çok üzgünüz. Memleketi Diyarbakır ‘da bisikleti ile seyir halinde iken araç çarpması sonucu trafik kazasında sporcumuz Mihrace Buğdaycı’yı kaybettik. Geçen sezon şampiyon kadromuzda büyük emeği olan sporcumuz için çok üzgünüz.”