GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Ekim 2024 Salı 14:41

Başkan Yıldız'dan huzurevi ziyareti

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Başkan Yıldız, “Yaş almış büyüklerimizi saygıyla selamlıyor, onları bir gün değil her zaman hatırlıyoruz” dedi.

Başkan Yıldız çınarların anılarını dinledi
Çiğli’de bulunan özel bir huzurevindeki yaş almış büyükleri ziyaret eden Başkan Yıldızı, koca çınarlar ellerinde Türk Bayrakları ile karşıladılar. Teker teker büyüklerin elini öpen Yıldız, huzurevi sakinlerinin anılarını dinleyip keyifli sohbetler gerçekleştirdi.


Başkan Yıldız: “Yaşlılarımız Toplumumuzun Hafızasıdır”
Başkan Yıldız, Yaşlılar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, yaş almış büyüklerin toplumun hafızası olduğunu vurguladı. Yıldız, “Büyüklerimizin tecrübeleri ve anıları bizler için çok değerli. Onların hayat hikayeleri, bizlere yol gösterici nitelikte. Yaşlılar Günü, sadece geçmişteki emekleri ve fedakarlıkları hatırlamakla kalmayıp, aynı zamanda minnetimizi de ifade etme günüdür. Sizler, bizlere hayatın anlamını, sabrı ve sevgiyi öğreten, deneyimlerinizle yol gösteren birer rehbersiniz. Her biriniz, toplumun temel taşlarını oluşturan kahramanlarımızsınız. Sizlerin yaşamlarını daha huzurlu ve mutlu kılmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, yaşlılarımıza gösterdiğimiz saygı ve sevgi, geleceğimize yaptığımız en büyük yatırımdır. Sizlerin sayesinde bugünlere geldik ve sizlerden aldığımız güçle geleceğe umutla bakıyoruz. Her anınız, her gülüşünüz bizler için birer hazinedir” ifadelerini kullandı.