GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2024 Perşembe 10:16

Başkan Yiğit’ten vatandaşa pati park sözü

Fevzi Çakmak ve Teleferik mahallerinde saha çalışması yapan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, karşılaştığı hayvansever Mustafa Yamaner’e can dostlara özel park yapma sözü verdi.

Köpeğini gezdirdiği sırada Yiğit’le karşılaşan Yamaner, “Evcil hayvanlarımız için rahatça koşup oynayabilecekleri bir park istiyoruz. Bunu yaparsanız çok memnun oluruz” dedi.

Can dostlara yönelik parklarda toplumun ikiye bölündüğünü, bir kesimin bu parkları istediğini, bir kesimin ise özellikle koku şikayetinde bulunarak istemediğini belirten Yiğit, “Uygun yeri bularak bir pati park yapacağız. Hassasiyetlere dikkat etmeye çalışıyoruz. Herkesi memnun edecek bir çözüm bulacağız” diye konuştu.

Yiğit Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hakan Özsoy ve ardından Teleferik Mahallesi Muhtarı Necmi Geçim’le birlikte esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşın taleplerini aldı ve kısa sürede çözüm bulmaya çalışacaklarını dile getirdi. Yiğit’in Teleferik Mahallesi Muhtarlığı sırasında güzel bir tesadüf de yaşandı.

Başkan Yiğit, Altay, İzmirspor ve Galatasaray takımlarında forma giyen milli futbolcu ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılaştı. Birlikte fotoğraf çektiren ikili kısa bir sohbet de gerçekleştirdi.