GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Şubat 2023 Perşembe 14:50

Başkan Yetişkin'den 140 bin TL'lik destek

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deprem felaketinin ardından sığınacak eve ihtiyaç duyan aileler için başlattığı Bir Kira Bir Yuva kampanyasına 140 bin TL bağış yaptı. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketleri sonrasında barınma sorununa çözüm bulmak için İhtiyaç Haritası ile başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de destek oldu. Halk TV'deki canlı yayına desteğini ileten Başkan Yetişkin'in eşi Fatma Yetişkin ve kendisi adına 140 bin TL bağış yaptığı duyuruldu. 

Seferihisar Belediyesi tarafından, depremin ilk anından itibaren bölgeye temel ihtiyaç ve gıda malzemelerinin ulaştırılması için de seferberlik ilan edilmişti.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) hazırlanan stüdyoda Halk TV aracılığıyla düzenlenen “Bir Kira Bir Yuva Özel” programında 350 milyon TL'yi aşkın yardım toplanırken, Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran 28 bin 466 aileye barınma imkanı sağlandı.