GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Haziran 2024 Pazartesi 18:45

Başkan Tugay, işten çıkarılan işçilerle görüştü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, işten çıkarıldıkları için bir süredir eylem yapan işçilerle bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Tugay, "Bazı ara çözümler üretebileceğimizi ve biraz zaman geçtikten sonra onların tekrar değerlendirebileceğini söyledim. Aralarında bir daha görüşecekler, bayramdan önce tekrar konuşacağız" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay, işten çıkarılan İZDOĞA ve İZENERJİ'de işten çıkarılan işçilerle görüştü. Kültürpark İzmir Sanat'taki görüşme sonrası açıklama yapan Başkan Tugay şunları kaydetti:

“Arkadaşlarımızla güzel bir görüşme oldu. Onlar kendilerini ifade etti. Ben kendimi ifade ettim. Bazı ara çözümler üretebileceğimizi ve biraz zaman geçtikten sonra onların tekrar değerlendirebileceğini söyledim. Aralarında bir daha görüşecekler. Bayramdan önce tekrar konuşacağız. Yaşadığımız durumu değiştirmeye çalışıyoruz hep beraber. Belediyenin de aynı durumda olması lazım, arkadaşlarımızın da bazı şeyleri yeniden değerlendirmesi gerekiyor. Çok temiz ve düzgün insanlar, hepsini seviyorum. Umarım hep beraber atlatacağız.”