GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Temmuz 2020 Cumartesi 12:34

Başkan Tugay'dan fotoğraflı tepki... TOKİ İŞTE BURAYI SATTI!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, TOKİ'nin satışını gerçekleştirdiği iki arazilerin fotoğraflarını paylaştı. Başkan Tugay, "TOKİ Halk’a ait alanları sattı derken, Nereyi sattılar? diye soran vatandaşlarımız var. İşte bu fotoğraflarda gördüğünüz alanı sattılar. Bu satış kabul edilemez" dedi

SONKALEİZMİR-Karşıyaka Mavişehir'de içerisinde denizi de kapsayan iki alanın TOKİ tarafından satılmasına tepkiler sürerken, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan fotoğraflı açıklama geldi. İmar planında açık spor alanı ve rekreasyon alanı olarak görülen iki alan 112 milyon TL bedelle satılırken, Başkan Tugay, sosyal medya hesabından çarpıcı fotoğraflar paylaştı.

"BU SATIŞ KABUL EDİLEMEZ" 

Başkan Tugay, "TOKİ Halk’a ait alanları sattı derken, Nereyi sattılar? diye soran vatandaşlarımız var. İşte bu fotoğraflarda gördüğünüz alanı sattılar.   Bu satış kabul edilemez. Hiç kimsenin burayı kendi özel mülkiyetine geçirme ve hatta daha ileri giderek buraya konutlar, malikaneler yapma hakkı yoktur. Buna sonuna kadar karşı duracağız" açıklamasını yaptı.