GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Temmuz 2023 Cumartesi 11:48

Başkan Tugay açık konuştu: Karşıyaka'da dizayn çalışması yapanları eleştirin!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçedeki delege seçimlerine müdahil olduğu yönünde iddialarda bulunan parti üyesi Halil Soyaltın'a aynı şekilde sosyal medyadan yanıt verdi. Başkan Tugay, "İlla birini eleştirecekseniz utanıp sıkılmadan başka bir ilçenin belediye başkanı olduğu halde insanları tek tek telefonla arayıp Karşıyaka’da dizayn çalışması yapanları eleştirin. Çünkü basitlik ve ucuzluk budur. Paylaşımınız yalandır, iftiradır ve haddini fazlasıyla aşmıştır" dedi.

SONKALEİZMİR- İzmir'in en şeffaf ve açık sözlü isimlerinden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu kez parti içi çekişmeler konusunda dikkat çeken bir açıklama yaptı. CHP üyesi Halil Soyaltın'ın "İlçedeki delege seçimlerine müdahale ettiği" yönündeki iddialarına yanıt veren Tugay, yine net konuştu. Tugay, Soyaltın'ın 'Karşıyaka Belediye Başkanının elinde listeyle sokaklarda delege avcılığına çıkması, siyasette seviyesizliğin bir göstergesi midir?” ifadelerini kullandığı paylaşımının altına yorum yaptı.

Tugay, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Halil Soyaltın, paylaşımınızda 'elimde listeyle sokak sokak gezip delege avına çıktığım' gibi çok tuhaf ve iftira niteliğinde bir paylaşım yapmışsınız. Nerede?, ne zaman?, hangi sokak? Ne biçim bir suçlama bu? Bana uzun uzun nasihat vereceğinize önce doğru şeyler yazın paylaşımlarınızda.Ben ne kendime göre yapı oluşturuyorum, ne de kimseye müdahale ediyorum. Parti üyesi olarak müsaade ederseniz benim de görüşüm ve partili arkadaşım olsun. İlla birini eleştirecekseniz utanıp sıkılmadan başka bir ilçenin belediye başkanı olduğu halde insanları tek tek telefonla arayıp Karşıyaka’da dizayn çalışması yapanları eleştirin. Çünkü basitlik ve ucuzluk budur. Paylaşımınız yalandır, iftiradır ve haddini fazlasıyla aşmıştır. Ve ben iftiracıların benimle ilgili gizli veya açık dedikodusundan hakkaten çok sıkıldım. Sizden ve arkadaşlarınızdan dileğim beni konu etmeden mahallelerinizde çalışma yapmanız. Benim sizin yarışınıza bir dahlim yok. Umarım anlaşılmıştır. Nasihatinize değil, doğru konuşmanıza ihtiyacım var. Saygılar.”

Başkan Tugay, paylaşımın altına gelen bazı yorumlara da cevaplar verdi, "Neden beni ısrarla bulaştırmaya çalışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.