GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Kasım 2020 Çarşamba 13:18

Başkan Soyer'den o tehditlere tepki... 'BOYUN EĞMEYECEĞİZ'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditlerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun bir videosunu paylaşan Başkan Soyer, "İnsanımızın, huzur, refah ve adalet talebini yerine getirmek için hiçbir tehdide ya da baskıya boyun eğmeyeceğiz. Bu yolda yürüyenleri asla yalnız bırakmayacağız" ifadelerini kullandı

SONKALEİZMİR-Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır tehditlerine tepkiler dinmiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yaşananlar üzerine Kılıçdaroğlu'nun bir videosunu paylaşarak mesaj verdi. Soyer, Kılıçdaroğlu'nun videodaki sözlerinden esinlenerek şu ifadeleri kullandı: "İnsanımızın, huzur, refah ve adalet talebini yerine getirmek için hiçbir tehdide ya da baskıya boyun eğmeyeceğiz. Bu yolda yürüyenleri asla yalnız bırakmayacağız. #BizVarız Milyonlarız..."

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Kılıçdaroğlu'nun kendisini ima ederek "mafya" dediğini belirten Çakıcı, Twitter hesabı üzerinden yazılı bir mektup palyaşmış ve CHP liderine "Akıllı ol", "Vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın",  "kazığa oturturum" gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadeler kullanmıştı. Kılıçdaroğlu da kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

İŞTE O VİDEO...

  Haberin Videosu